NEWSLETTER

Uusi vuosi, uusi näyttely

Uusi vuosi, uudet kujeet! Seuraavana tiedossa yhteisnäyttely kollegani Viivi Kiiskisen kanssa Hyvinkään Promenadigalleriassa.

Päivitin nettisivut uuteen uskoon ja lisäilen myös uusia kuvia näyttelyn päätyttyä.

/ New year, new tricks! Next up a collaboration exhibition with my fellow colleague Viivi Kiiskinen at Promenadigalleria in Hyvinkää.

I updated the website and I'm going to add some new pictures also after the exhibition.

Joensuun Galleria Kohinassa tällä hetkellä esillä omakuvia, näyttely on esillä 9.-28.7.2018. Lisäsin maalausgalleriaan kuvia näyttelyssä olevista teoksista.

Seuraavaksi tiedossa ainakin osallistuminen yhdellä työllä Art of Baswareen 11.9-10.10.2018 Helsingin Clarionissa Jätkäsaaressa!

Teosmyyntitapahtuma Lappeenrannan Taidemuseolla 17.-18.3.

Tulevana viikonloppuna Lappeenrannan Taidemuseolle tulee teosmyyntitapahtuma, johon osallistuu 24 paikallista taiteilijaa. Olen itsekin paikalla myymässä kehystettyä ja kehystämätöntä grafiikkaa sekä spraymaalauksia. Kuusi uutta spraymaalausta, jotka kaikki ovat myynnissä, on nähtävillä maalausgalleriassa!

Päivitin tässä samalla myös CV:tä, kaksi näyttelyä tiedossa kesällä 2018! :)

/ Six new paintings added to painting gallery, all of them are for sale this weekend in Lappeenranta Museum of Arts!

Also I updated my CV, two exhibitions upcoming this summer!

When in doubt

Olen palannut vapaan taiteilijan työhön hiljattain ja työskentely omalla työhuoneella on vasta lämmittelyvaiheessa. Tässä muutama ajatus, jotka ovat pyörineet päässäni kuluvan vuoden aikana ja erityisesti nyt kun olen taas oman työni äärellä.

Mielen perukoilla kalvaa jatkuvasti epäilys omasta tekemisestä ja sen järkevyydestä. Joudun päivittäin vakuuttelemaan itselleni, että tämä työ on juuri sitä mitä haluan tehdä, eikä minulla oikeasti henkisesti olekaan muuta vaihtoehtoa. Siitä huolimatta tunnen, että tekemäni työ on turhaa ja vaikka minulla tulisikin olemaan yleisöä, niin tärkein merkitys työllä on vain minulle itselleni. Sinänsä siinä ei ole mitään vikaa, että suurin merkitys työllä on vain omalle itselle, mutta joskus toivoisi että itsestä ja omasta tekemisestä olisi tavallaan "enemmän hyötyä". En sitten tiedä ketä minä tässä elämässä haluaisin hyödyttää kuin itseäni enkä halua myöskään astua sille polulle että teen asioita vain muiden takia.

Toinen asia mikä alkaa heti painaa kun ryhtyy tähän työhön on jaksaminen. Kysymykset kuten "onko minusta tähän?" ja "jaksanko minä tehdä tällaista työtä?" nousevat esille. Kuvataiteilijan tai minkä tahansa taiteilijan työ on todella paljon kaikkea muutakin kuin vain omien teoksien tekemistä. Menestyminen ja eritoten tunnetuksi tuleminen vaatii sitä, että haet kokoajan johonkin uusiin näyttelyihin, ryhmänäyttelyihin, kilpailuihin sekä haet apurahoja. Jatkuvaa hakemusten tekemistä. Työ on jatkuvaa yrittämistä, josta palkka tai palkkio tulee ehkä joskus. Resursseja menee ja hyvin harvoin tulee. Menestyminen tällä alalla vaatii pitkäjänteisyyttä ja sitä, ettei lannistu.

Kuvassa hieman esimerkkiä tulevasta materiaalista.

Uutta materiaalia / New material

Kymmenen uutta maalausta lisätty galleriaan.

Nyt seuraa vuoden mittainen tauko taiteen tekemisessä.

Saatan tehdä luonnoksia ja laittaa niitä tänne esille.

Hyvää uutta vuotta 2017!

/ Ten new paintings added to gallery.

A year long pause follows in making art.

I might do some sketches and present them here.

Happy New Year 2017!

VIHDOINKIN!

Vihdoin ja viimein vuosien viivyttelyn jälkeen nettisivut ovat täällä! Tältä sivulta löytyy viimeisimmät lisäykset ynnä muut.

 

/ After years of procrastination my website has finally come into being! On this page you will find the latest additions and other stuff.

Please reload